SOS Barnbyar - insamling 2021

Stöd vår insamling - Var med och förändra livet för barn i Afrika.

Vi brinner för att skapa bekväma ytor runt om i vårt land. Vi har valt att kalla dem för Comfort-zoner. Badrum är en av våra paradgrenar, men det handlar också om att trolla fram mysiga kvadratmeter på hotell, köpcentra, sjukhus, skolor och kontor.

Sedan sju år har vi också haft ett samarbete med SOS Barnbyar. Tillsammans har vi byggt en annan typ av Comfort-zoner där syftet mer handlat om överlevnad än bekvämlighet. Främst gäller det att få tillgång till rent vatten genom installationer och vattenrening. Det ger en bra start för att ta sig an livets alla utmaningar oavsett om det handlar om hälsa eller barns möjlighet att gå i skola.

Vi har bland annat installerat en anläggning i Etiopien som har bidragit till att 129 familjer i området blivit självständiga och självförsörjande. Idag arbetar vi med utbildning på plats. Tillsammans kan vi göra stor skillnad och ge fler barn som lever i ett av världens fattigaste länder den vård de behöver. Varje krona räknas!

Om du vill får du gärna vara med och hjälpa till genom att swisha valfritt belopp till 123 116 98 46, Märk betalningen med ”COMFORT-ZON”. Eller gå in på vår insamlingssida och ge ditt bidrag.

sos_blandaren (1).png

Tack alla ni som köpte SOS-blandaren!
I samband med årets insamling till förmån för SOS Barnbyar i Togo har vi i Comfort-kedjan tillsammans med FM Mattsson haft en kampanj, där vi gemensamt skänkt 150 kr per såld SOS-blandare. Totalt såldes hela 765 st blandare vilket resulterade i 114 750 kr till årets insamling.

Vill du också vara med och bidra till att barn får växa upp i trygghet genom att förse dem med rent vatten? Ge ditt bidrag här!
Varmt tack!

Här kan du läsa mer om våra projekt.

imagesd19ck.png

imagesdabi.png