Ge fler barn ett riktigt hem

Det finns många saker som vi tar för givet med julen, men som långt ifrån alla har tillgång till. För vissa barn är ett riktigt hem en sådan sak. Ett hem där de får kärlek och omtanke, trygga vardagsrutiner och godnattkramar. Där det finns en vuxen som kan ta hand om dem, idag och i morgon. Ja, allt det där som gör ett hem till ett riktigt hem.

 

SOS Barnbyar arbetar med direkta insatser till familjer som riskerar att splittras. Genom tidiga åtgärder kan vi tillsammans förhindra att barn förlorar sina föräldrar och sin familj. Det är alltid för barnens bästa som vi når ut till familjer i utsatthet.

 

 

Comfort är huvudsponsor till initiativet #pepparkakshem 2021

Att bygga pepparkakshus är en lång och mysig familjetradition i Sverige och i år är ditt pepparkakshus extra viktigt. För i jul har du chansen att kunna ge fler barn det där hemmet som är tryggt att komma hem till. Genom att dela ditt pepparkaksbygge under #pepparkakshem så hjälper du fler familjer att få ett riktigt hem.

 

Hur funkar det?

Jo så här, för varje upplagt #pepparkakshem skänker Comfort-kedjan 50 kr till förmån för familjestärkande verksamheter. Vill du hellre skänka själv direkt, så funkar det såklart lika bra genom att swisha valfritt belopp till 123 116 98 46. Märk betalningen med ”Comfort-zon”. Eller klicka på länken ovan eller gå in på vår insamlingssida och ge ditt bidrag. Varmt tack!