Duschblandare

Dags att byta ut duschblandaren? Hos oss på Comfort hittar du ett stort utbud på blandare för din dusch i olika utförande för att matcha dina behov. Ta del av våra kvalitetsblandare från kända varumärken så som FM Mattsson, Mora, Tapwell, Oras och Damixa.

 

Med vår tjänst Installerat & Klart kan du snabbt och enkelt få din nya duschblandare på plats! Självklart kan du även välja att hämta upp dina produkter i någon av våra Comfort-butiker.

Varumärke
Yta
Egenskap

Comfort har duschblandare för alla stilar oavsett om du gillar det trendiga eller tidlösa. Välj mellan krom eller mässing i stilren, modern, klassisk eller gammaldags design. Viktigt att tänka på vid val av blandare är kvaliteten då dessa produkter används ofta. Välj även en vatten- och energieffektiv blandare som är lätt att använda och miljövänlig. Vi har blandare med en rad olika praktiska och användbara funktioner så som skållningsskydd, eco-klick funktion, termostatblandare, temperatursäkerhetsspärr med volymvred, m.m.

 

Få koll på din energiförbrukning via vår rådgivningstjänst Comfort-kollen!
Vi går igenom allt som rör vatten, värme och energi i din bostad. Därefter sammanställer vi en checklista med förslag på åtgärder som kan ge dig lägre energikostnader och ett miljösmartare hem. Vi hjälper dig även, om så önskas, med val av rätt produkter samt byte och installation och bortforsling av de gamla.