Duschslang

Att duschslangen börjar läcka är inget ovanligt, och det är enkelt byta ut din gamla mot en ny! Hos Comfort hittar du duschslangar i olika längder, utföranden och material från välkända märken så som Tapwell med sin italienska design eller svenska traditionella Mora.

Varumärke
Yta
Egenskap

Letar du efter en ledad duschslang, 1500 mm eller en extra lång på 1750 mm? Komplettera ditt duschhandtag och din duschblandare med en slang i antingen krom, mässing, koppar, white gold, honey gold eller black chrome. Vi har slangar i olika prisklasser och stilar från varumärken med högsta kvalitet så som Oras, Damixa, Mora och Tapwell.

 

Vill du få hjälp med att skapa ett miljösmartare hem och sänka dina energikostnader? Få koll på din förbrukning med vår rådgivningstjänst Comfort-kollen! Vi går tillsammans med dig igenom allt som rör vatten, värme och energi i ditt hem och sammanställer därefter en lista på åtgärdsförslag för att sänka dina kostnader.

 

Luta dig tillbaka och låt oss på Comfort lösa leverans, installation och bortforsling av din gamla produkt via vår tjänst Installerat & Klart! Välj den produkt som passar dina behov, boka vår installationstjänst och bestäm därefter vilken dag som passar dig bäst för att någon av våra certifierade montörer ska komma hem till dig och montera produkten.