Takduschset

Takduschar blir allt mer populära och ger dessutom en skön duschupplevelse. Hos Comfort hittar du alla takduschset du kan drömma om i smarta kombipaket från välkända varumärken som Damixa, INR, FM Mattsson, Mora, Oras och Tapwell.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Våra badrum har kommit att ta en allt viktigare och mer central roll i våra hem. Med valet av dusch kan du bidra till att sätta den rätta känslan och ett trevligt intryck i ditt badrum.

 

Ska du påbörja ditt badrumsprojekt? Ska det totalrenoveras eller behöver det bara en uppfräschning med nya detaljer så som badrumsmöbler eller dusch? Duschen är ett enkelt sätt att skapa ett uppdaterat intryck i ditt badrum. Du kan även genom att välja rätt typ av produkt sänka din energiförbrukning. Läs mer om våra duschar med miljökonceptet EcoSafe med Eco-flöde från bland annat Mora och Oras. Mora MMIX är ett komplett duschset innehållande termostatblandare med säkerhetsspärr vid 38°C, takdusch, handdusch och en duschslang. Takduschen kännetecknas av en enhetlig stilren design med mjuka former. Miljökonceptet EcoSafe bidrar till låg energiförbrukning och långsiktig miljöhänsyn.

 

Se även Oras tackduschset Optima 7156 med temperaturbegränsningsfunktion och Ecoflow.

 

Behöver du mer förvaring i badrummet? Då rekommenderar vi INR´s takduschset Front med dolda hyllor bakom blandarväggen. Här kan du förvara schampo, tvål, rakhyvel och annat du vill ha nära till hands i duschen.

 

Kanske är du på jakt efter en massagedusch? Både INR och Oras erbjuder elegant och funktionell design som passar för de flesta badrumsstilarna. Eller gillar du den mer klassiska romantiska stilen? Då är Tapwell Classic-serien något för dig! Tapwell är ett av våra premiumvarumärken med tillverkning i Italien. Resultatet är prisvärda produkter med högsta kvalitet och innovativ design!