Badkar

Hos Comfort hittar du ett brett utbud av högkvalitativa badkar med fokus på design och bekvämlighet från välkända varumärken. Du kan enkelt och smidigt beställa ditt nya badkar online och vi hjälper dig gärna med hemleverans, installation och bortforsling!

Kontakta ditt närmaste Comfort för prisuppgift på installationen.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Badkaret är en viktig inredningsdetalj och ska passa stilmässigt, men också vara funktionellt och anpassat efter dina behov. Kanske söker du ett stort djupt drömbadkar i vit emalj, ett svart i unik design, ett klassiskt vackert kar med extra hög och romantisk rygg eller varför inte skapa ditt eget hemmaspa? Vi erbjuder kar i flera modeller, storlekar, prisklasser med olika finesser och funktioner från kända kvalitetsvarumärken så som Nordhem, Svedbergs, Macro Design, Westerbergs och Alterna.  Urvalet är stort och valmöjligheterna många. Ovan kan du ta del av våra modeller oavsett om du söker ett hörnplacerat, fristående, ovalt, emaljbadkar, akrylbadkar, gjutmarmorbadkar eller duschbadkar.

 

Bra att tänka på innan du beställer ditt badkar är att noga mäta badrummets storlek och karets tänkta placering så att det verkligen får plats. Ett stort badrum kan ha ett större badkar, men glöm inte att även mäta dörröppningen för att vara säker på att du kan få in karet. Om avlopp och golvbrunn redan finns på plats är det inte så svårt att installera ett badkar själv, men det är tungt och det är viktigt att vattenlåset är mot golvbrunnen.

Vi hjälper dig gärna med hemleverans, installation och bortforsling av befintligt kar! Kontakta ditt närmaste Comfort för prisuppgift.

 

Planerar du att renovera hela badrummet, och känner att du behöver hjälp att förverkliga dina idéer? Då rekommenderar vi vår tjänst Comfort färdigt badrum! Med hjälp av våra erfarna projektledare och montörer tar vi tillsammans med dig fram en detaljerad, skräddarsydd offert av hela arbetet som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning. Plus en tydlig tidplan! Därefter ritas ditt nya badrum upp i vårt 3D-program där vi testar olika stilar, produkter, material och färger.

Ta gärna del av våra bästa tips inför ditt badrumsprojekt!