Badkar Nordhem Lidingö Badkar Nordhem Lidingö Badkar Nordhem Lidingö
 • Badkar Nordhem Lidingö
 • Badkar Nordhem Lidingö
 • Badkar Nordhem Lidingö

Om produkten

 • Produktdetaljer

  Lidingö är ett dekorativt badkar i viktoriansk stil när den är som bäst.

  Så klassiskt som det kan bli.

  I en tidlös design med en hög rygg är det här badkaret som gjort att slappna av i.

  Välj kromade fötter för en ren och enkel stil eller mässingsfötter för ytterligare elegans.

   

  Lidingö är tillverkat i kvalitetsakrylen Lucite© som ger en utomordentlig slitstyrka, en vacker slutfinish och en behaglig känsla mot huden.

   

  Utloppsats som består av pop-up ventil och utloppsrör ingår

   

  Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden.

  Badkar tillverkade i Lucite® lämnar Nordhem 10 års garanti på.

   

  Längd (mm): 1745

  Bredd (mm):  830

  Höjd (mm): 820

  Baddjup (mm): 380

  Vattenvolym (l): 185

  Produktdetaljer

  Varumärke
  Nordhem
  Artikelnummer
  BLI1785LFEK
 • Manualer och skötselråd

  Pdf

Vanliga frågor

 • Hur funkar ROT-avdraget?

  Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

 • Vem auktoriserar en VVS-installatör? Och vad innefattar auktorisationen?

  En auktorisation betyder att företagen som är auktoriserade uppfyller vissa krav. Säker Vatten ställer kraven, och kontrollerar även att de uppfylls.
  För att få en säker vatteninstallation som följer de bygg- och branschregler som gäller behöver VVS-företagen som utför dem vara auktoriserade. Företag som uppfyller kraven på utbildning och erfarenhet kan ansöka med hjälp av dessa ansökningshandlingar och få mer information här. 
  För att kunna utföra en säker vatteninstallation som följer de gällande bygg- och branschreglerna måste handlingarna visa det, och installationen ska vara projekterad som en sådan. Här kan du läsa mer om kraven samt hur det går till att ansöka om auktorisation hos Säker Vatten http://www.sakervatten.se/auktorisation-av-vvs-foretag

 • Jag skulle vilja byta min WC-stol. Hur gör jag?

  Om du vill byta din WC-stol mot en ny så kan du välja mellan en mängd WC-stolar med olika utseende och funktioner i vår e-handel. Där kan du också välja att få WC-stolen installerad genom att välja vår Installerat & Klart-tjänst där installationen ingår i priset. Läs mer om Installerat & Klart.

 • Vi ska renovera hela vårt badrum. Kan ni hjälpa oss med allt som behöver göras?

  Ja, inom konceptet Comfort Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen från idé, skiss, 3D-ritning, materialval till slutkontroll.

  Ett badrumsbygge kräver många olika hantverkare. Hos oss får du en projektledare som samordnar hela renoveringen från början till slut. Tack vare behöriga elektriker, utbildade snickare, målare, plattsättare och Comforts certifierade rörmontörer kan du känna dig trygg med att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och inom en rimlig tidsplan. Läs mer om Comfort Färdigt Badrum här.

  Kontakta ditt närmaste Comfort-företag för utförlig offert. Här finns vi: