Högskåp

Saknar du förvaringsmöjligheter och vill få ut det mesta av ditt badrum? Då är högskåp ett bra förvaringsalternativ. Vi har funktionella, moderna högskåp med bästa kvalitet från Svedbergs, Macro Design och Dansani som ger dig möjlighet att förvara handdukar, skönhetsprodukter och annat man vill ha nära till hands i badrummet.

Kontakta ditt närmaste Comfort-företag om du vill ha hjälp och prisuppgift på installation och montering.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Förvaring och möjligheten att organisera bland alla badrumsartiklar är viktigt för många av oss. Med ett högskåp kan du enkelt skapa ordning och reda! Comfort erbjuder ett stort sortiment av badrumsskåp i olika utföranden när det kommer till design, storlek och funktion. Våra möbler finns i olika modeller och färger så som vit, svart, grå, ek, högblank eller matt yta. I vissa fall kan du själv välja vilken färg du vill att fronterna ska ha. Kontakta ditt närmaste Comfort för exakt utbud.

 

Du kan även välja på skåp med helfront eller delvis öppna hyllplan för ett luftigt uttryck. Alla våra badrumshögskåp håller en mycket hög kvalitet i slitstarka material från välkända varumärken med fokus på både det praktiska och estetiska.

 

Här får du 7 bra tips inför ditt val av badrumsskåp!