Möbelpaket ink. Spegel/Spegelskåp

På Comfort erbjuder vi möbelpaket med spegel eller spegelskåp, kommod och tvättställ inkluderat i priset. Läs vad som ingår under respektive möbelpaket. I många fall ingår även smarta lådsystem. Vår populära leverantör INR med sina genomtänka funktioner och stilsäker design erbjuder kompletta lösningar.

För samtliga möbelpaket erbjuds vår populära installationstjänst Installerat och Klart med hemleverans och bortforsling!

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Vad vill du kunna förvänta dig av din badrumsinredning? Lång hållbarhet och slitstarka material? INR har utvecklat TX – en ytbehandling som kapslar in och håller träytorna skarvfria och därmed ogenomträngliga för fukt. Detta samtidigt som den är mycket tålig mot stötar och det dagliga slitaget under minst 15 år.

 

INR är ett av våra mest prisvärda kvalitetsvarumärken som erbjuder prisvärda kompletta möbelpaket med spegel eller spegelskåp och modeller där smarta lådsystem ingår. Här ligger fokus på tidlös design med högsta kvalitet för att klara av hemmets mest utsatta miljö, badrummet. Samtliga kommoder är svensktillverkade!

 

Dina badrumsmöbler styr både stilen på badrummet och dina rutiner framför spegeln. INR har därför tänkt till lite extra, både på utsidan och insidan av badrumsmöblerna – med detaljer som överfalsade fronter, smart förvaring, ljud och ljus.

 

Gör verklighet av din badrumsdrömmar med hjälp av oss! Via vår tjänst Comfort färdigt badrum får du offert med fast pris och gedigen tidplan, tryggt och bekvämt.