Möbelpaket

Ska du renovera ditt badrum? Man måste inte renovera hela badrummet utan kan med enkla medel förnya ditt befintliga genom att exempelvis ersätta gamla badrumsmöbler med nya. Vårt utbud av badrumsmöbler är brett och vi erbjuder möbler med bra förvaringsmöjligheter och fina detaljer.

Du kan enkelt och smidigt köpa dina nya badrumsmöbler online hos Comfort och om du så önskar även få det installerat och klart via vårt fördelaktiga installationspaket där hemleverans och bortforsling ingår!

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Comfort erbjuder noga utvalda badrumsmöbler och badrumsinredning av högsta kvalitet. Badrumsmöbler som passar i både små och stora badrumsutrymmen och möbler som passar utmärkt även i din tvättstuga. I våra fördelaktiga och prisvärda möbelpaket från kända varumärken som Svedbergs, Vedum, Dansani, INR, Ifö och Macro Design hittar du allt från speglar, tvättställ och kommoder till högskåp för smart och snygg badrumsförvaring.

 

Här följer några smarta förvaringstips för dig som planerar att bygga nytt badrum eller som vill förnya det befintliga badrummet.

Utmaningarna är många när det handlar om badrumsplanering; du ska passa in toalettstol och handfat, lämna plats för en dusch och/eller ett badkar och hitta smartaste stället att placera handdukstork och pappershållare på. Ett tips är att utnyttja väggen ovanför toaletten. Här kan du sätta upp ett grunt väggskåp, som är omkring 15-20 centimeter djupt. Perfekt för sådant du kanske inte använder dagligen, men ändå vill ha nära till hands i badrummet. Tänk också på att använda ytor som redan tar upp golvyta. Till exempel är utrymmet under tvättstället en smart förvaringsplats.

 

Du kan välja en möbel med lådor eller med luckor. Det finns även skåp med spegeldörrar och smart dold förvaring, både i själva skåpet och dörrens insida. En annan variant är att ha hyllor bakom spegeln med plats för extra förvaring. Med genomtänkt bra förvaring blir stunden i badrummet både trivsammare och enklare. Men tänk på att mäta vilket utrymme du har i badrummet innan du beställer hem dina produkter. 

 

Comfort erbjuder många kompletta möbelpaket i olika stilar. Välj det som passar din smak! Köp och boka i närmaste butik eller här online på comfort.se.

 

Via vår tjänst Comfort färdigt badrum kan du enkelt med hjälp av vår kunniga personal återskapa ditt badrum i 3D och testa olika inredningsutföranden, stilar och färger för att ta reda på vad som passar bäst för dig!