Spegel

Badrumsspeglar är en viktig och trevlig inredningsdetalj för att sätta stilen på ditt badrum. Vi erbjuder runda, kvadratiska och rektangulära speglar i olika storlekar och funktioner från kända varumärken med hög kvalitet och snygg design. Vi har även förstoringsspeglar i sortimentet. Ta del av vårt utbud från INR, Macro Design, Smedbo och Svedbergs!

Vill du ha hjälp att montera din nya spegel kontakta ditt närmaste Comfort.

Varumärke
Yta
Egenskap

Vilken typ av spegel letar du efter när det kommer till design och storlek? Välj en som passar din övriga badrumsinredning på bästa sätt. Comfort erbjuder ett brett utbud av fina badrumsspeglar för att matcha dina behov! Ta del av våra tips här

 

Ta del av till exempel INRs stilsäkra, runda design i modellen LOOX med stämningsgivande LED-belysning bakom kanten (finns i storlekarna 70 och 90 cm diameter) som ger en trendig edge till ditt badrum.

För dig som letar efter en spegel för att uppnå det bästa sminkresultatet rekommenderar vi vår TOUCH-spegel med dimfunktion som reglerar både ljusstyrka och ljustemperatur. Spegeln finns i storlekarna 60, 80, 100, 120 & 140 cm.

TOUCH är spegeln för dig som söker en riktigt snygg spegel som utstrålar både design och kvalitet.

 

Macro Design erbjuder rektangulära speglar med ram i olika utförande för en mer klassisk design både med och utan belysning i flera storlekar.

Missa inte Macros smarta förstoringsspegel Flair som är idealisk vid sminkning, plockning av ögonbryn, rakning eller när du sätter i eller tar ur dina kontaktlinser.

Flair monteras enkelt på alla typer av planspeglar (ej spegelskåp) med den medföljande magnetiska plåtskenan. Genom den smarta magnetfunktionen kan spegeln anpassas i höjd och är lätt att plocka undan när den inte används.

 

Svedbergs erbjuder en enkel och stilfull design både med och utan LED-belysning i både fyrkantiga, rektangulära samt runda utföranden. Deras rektangulära serie DK om 100 och 120 cm passar till exempel perfekt om du har en bredare kommod.

 

Kontakta ditt närmaste Comfort om du vill ha tips och råd vid val av badrumsspegel.