Handdukshylla

Skapa bra upphängningsmöjligheter för dina handdukar eller badkläder med en praktisk handdukshylla till ditt badrum. Tapwell har hållbara produkter i sober design. Välj bland våra trendiga färger. Köp och boka online eller besök din närmaste Comfort-butik.

Varumärke
Yta
Egenskap

Detaljerna i badrummet är minst lika viktiga som val av kakel och badrumsmöbler. Välj därför badrumstillbehör som matchar din övriga inredning och som förhöjer den kompletta känslan. Förutom handdukskrokar är en handdukshylla ett bra komplement för att hänga upp dina handdukar eller annat som behöver torkas.

 

Handdukshyllan från Tapwell i serien TA814 håller en mycket hög kvalitet där både funktion och design ligger i fokus. Hyllan består av fyra stänger som antingen kan användas som hyllplan eller för handuksupphängning. Detta prisvärda kvalitetsvarumärke har sin tillverkning i Italien som är världsledande inom teknik, material och design.

 

Ytan rengörs med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura kalklösande eller slipande rengöringsmedel. Mässing är ett material som med tiden får en vacker patina men kan putsas upp med mässingsputs. Koppar och ska inte poleras.