Handdukskrok

Hos Comfort hittar du ett varierat utbud av smakfulla krokar i krom, guld, mässing och black chrome. Hela vårt kroksortiment är anpassat för våtutrymmen med både unika och standardiserade väggkonstruktioner. Vi erbjuder krokar i flera olika material och utförande från stilsäkra och högkvalitativa varumärken, så som Vedum, Macro Design och Tapwell.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Genom att använda accessoarer som krokar i badrummet skapar du en bra och smart lösning för att hänga dina handdukar, din morgonrock, och andra saker på, vilket gör det lättare att hålla ordning och reda. Hos oss hittar du krokar som antingen limmas, skruvas, monteras med dubbelhäftande tejp eller fästes med dold fastsättning. 

 

Vill du undvika att borra i kaklet? Många gånger vill eller får man inte borra eller skruva med risk att förstöra fuktspärren. Risken att kakelplattan spricker är också stor. Flera av våra varumärken erbjuder limbara/skruvlösa alternativ. En handdukskrok limbar är det perfekta alternativet för dig som vill ha mer upphängningsmöjligheter utan att göra åverkan på badrumskaklet.

 

Kontakta din närmste Comfort om du vill ha råd om hur du ska sätta upp dina nya badrumskrokar.