Beröringsfri tvättställsblandare

Beröringsfria tvättställsblandare passar perfekt i badrummet och blir alltmer populära att installera i hemmet. De är hygieniska och är enkla för hela familjen att använda.

Välj vår installationstjänst Installerat & Klart - då ingår produkt, hemleverans och montering till ett fast pris.  

Se vårt utbud nedan.

Varumärke
Yta
Egenskap

Att använda sig av blandare som inte kräver beröring blir allt vanligare. Sensorstyrda blandare passar på många ställen, både i kök, badrum och tvättstuga. Det är enkelt, bekvämt och praktiskt med en beröringsfri blandare då de är hygieniska samt ekonomiska då de minskar vattenförbrukningen. Det är en blandare som sätts igång via en rörelsedetektor istället för en eller två kranar.

 

Det har varit vanligt med beröringsfria tvättställsblandare i offentliga lokaler, men nu tar de allt mer plats i våra hem. För barn är de både roligt och lättare att använda då temperaturen på vattnet håller en jämn och behaglig temperatur, då man inte behöver vrida på några vred. Till och med mindre barn kan enkelt tvätta händerna själva.

 

Risken med vanliga blandare är att vattnet ofta får stå och rinna trots att det inte behövs. Det är därför bra ekonomiskt att använda sig av rörelsefria blandare. Vattnet sätts igång när det behövs och stängs av när händerna tas bort. Det ger en stor skillnad i vattenförbrukningen. Beröringsfria blandare är hygieniska och enkla att hålla rena. Eftersom de går igång på automatik behöver inga smutsiga händer röra vid blandaren för att sätta igång vattnet.

 

Många av de modeller som vi på Comfort kan erbjuda är mycket stilrena, och bara det gör att många väljer en beröringsfri blandare istället för vanliga blandare till badrummet.

 

Vi ger dig tips på hur du ska välja rätt blandare.