Beröringsfria köksblandare

Beröringsfria köksblandare passar både tvättstuga och kök. En stor fördel med en beröringsfri blandare är att den är hygienisk och ger i regel en lägre vatten- och energiförbrukning. 

Och glöm inte att vi kan installera blandaren åt dig. Till ett fast pris ingår produkt, hemleverans och montering. 

Se vårt utbud nedan.

Varumärke
Yta
Egenskap

Vi rekommenderar varmt beröringsfria blandare. Byt till en smart blandare.
Att använda sig av en köksblandare som inte kräver beröring blir allt vanligare hemma. Sensorstyrda blandare passar i både kök och tvättstuga. Det är smidigt, bekvämt och praktiskt med en beröringsfri blandare då de är hygieniska samt ekonomiska då de minskar vattenförbrukningen. Det är en blandare som sätts igång via en rörelsedetektor istället för vred. Du slipper röra kranen med kladdiga eller smutsiga händer.

 

Tänk dig in i situationen att du bakar chokladbollar med barnen. Det blir mycket renare i köket när du slipper röra vid kranen för att tvätta av dina händer. Barnen tycker också att det är roligt att använda den. Temperaturen på vattnet går att ställa in och håller då en jämn och behaglig temperatur, man slipper bränna sig eller tvätta händerna i kallt vatten.

 

Risken med vanliga blandare är att vattnet ofta får stå och rinna trots att det inte behövs. Det är därför bra ekonomiskt att använda sig av rörelsefria blandare. Vattnet sätts igång när det behövs och stängs av när händerna tas bort. Det ger en stor skillnad i vattenförbrukningen.

 

Comfort utbud av beröringsfria köksblandare är väl utvalda. De är stilrena och snygga, och bara det gör att många väljer en beröringsfri blandare istället för vanliga blandare till kök eller tvättstuga.

 

Tips på hur du ska välja rätt köksblandare.