Blandarfäste

Blandarfästet är den del av duschen som fäster din duschblandare vid vattenrören. Comfort har blandarfästen för både dold- och utanpåliggande rördragning. Handla via e-handeln eller vänd dig till ditt lokala Comfort-företag om du behöver hjälp att hitta rätt blandarfäste!

Varumärke
Yta
Egenskap

Ta del av vårt blandarfästeutbud från FM Mattsson och Tapwell. Vi har fästen för både utanpåliggande och dold rördragning i flera utföranden för att matcha din duschblandare. Vid utanpåliggande rördragning går rören in i blandaren underifrån.

 

FM Mattssons blandarfästen med dold rördragning i krom finns med centrumavstånd 150 c/c eller 160 c/c för kopparrör. Produkterna är typgodkända, med skruvar och väggtätning. Skruvhål c/c 100 och dräneringshål.

 

Tapwell erbjuder fästen för både utanpåliggande och dold rördragning. Samtliga i 160 c/c i utförandena krom, mässing, koppar och black chrome.

 

Rengöring
Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med tvållösning. Ytan tål inte basiska, sura, kalklösande eller slipande rengöringsmedel.

 

Kontakta Comfort om du vill få prisuppgift och hjälp med montering av ditt nya blandarfäste.