Duschhörn

Utforma ditt eget personliga duschhörn! Välj det alternativ som passar dig bäst från vårt breda sortiment i olika stilar, storlekar och funktioner från INR, IDO, Svedbergs och Macro Design. Hos Comfort hittar du hörnduschar med både skjutdörrar och dörrar som går att fälla in mot väggen i olika typer av glas, modulsystem och färgalternativ.

 

Behöver du hjälp med leverans, installation och bortforsling? Då kan vi tipsa om Installerat & klart!

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Duschhörnor är duschväggar som placeras i ett hörn och har vanligtvis en eller två dörrar men även ibland flera väggar. Duschhörnor är ett effektivt sätt att skapa mer plats i ditt badrum, särskilt om du väljer hörnor som går att vika in mot väggen när duschen inte används. Om du vill frigöra yta i badrummet och vill att det ska kännas så rymligt som möjligt rekommenderar vi någon av våra duschhörnor i klarglas. Flera av våra leverantörer erbjuder glas med permanent ytbehandling som hjälper till att hålla smutsen borta.

 

Kanske vill du ha en privatare känsla när du duschar? Då rekommenderar vi ett delvis eller helfrostat glas som dessutom ger ett elegant och sobert intryck till badrummet. Om du har ett större badrum har du givetvis fler valmöjligheter att välja mellan.

 

Comforts duschsortiment ger dig möjligheten att hitta exakt det du är ute efter och skapa ditt personliga duschhörn. Välj och vraka bland färg, form, tjocklek på glas, design och funktionalitet.

 

Här får du tips på hur du kan duscha i trånga utrymmen.