Duschkabin

Hos Comfort hittar du duschkabiner från några av marknadens främsta kvalitetsvarumärken INR, Svedbergs och Macro Design. Uppdatera ditt badrum enkelt och säkert med en duschkabin!

 

Via vår Installationstjänst kan du snabbt och enkelt få din nya dusch på plats! Självklart kan du även välja att hämta upp dina produkter i någon av våra Comfort-butiker.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Att byta till duschkabin är ett smidigt sätt att uppdatera ditt badrum och skapa en lyxig, stilren känsla utan att det blir allt för kostsamt. Väggarna i duschkabinen säkerställer skydd mot vattenskador och läckor då vattnet stannar kvar i kabinen och rinner ner direkt i avloppet.
Oavsett vilken modell du är ute efter har vi olika alternativ att välja bland.

 

Är du på jakt efter duschkabin med snygg genomtänkt design och smarta funktioner? Då rekommenderar vi INRs modell BRIC 4 med integrerad blandare, tak- och handdusch och marknadens generösaste öppningsmått på hela 80 cm.

 

Eller letar du efter en prisvärd kvalitetsdusch? Macro Design erbjuder två stilrena och praktiska alternativ. Flow Semi är en modernt utformad kabin i vitt med effektiv duschhylla, duschset och dolt avlopp. 

 

Har du ont om plats i badrummet? Svedbergs Ritual Classic passar i både stora som små badrumsutrymmen med duschkar i gjutmarmor.

 

Duschkabinen är en fristående badrumsmöbel nästan helt oberoende av både våtskikt och avlopp. Här är 7 expertråd inför ditt byte eller installation av en duschkabin.