Nischdusch

Har du precis renoverat badrummet och är på jakt efter en elegant avskalad nischlösning till din dusch? Hos Comfort finner du kvalitetsduschväggar från INR och Svedbergs.

 

Välkommen att ta del vårt utbud online! Du kan även besöka oss i någon av våra butiker.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

En nischdusch är lösningen för dig som vill slippa stänk och blöta golv. Det kräver en viss form på badrummet så det kan vara bra att kontakta en Comfortör för att alla mått ska bli rätt.Vi hjälper gärna till!

 

Duschen använder de flesta av oss mer eller mindre varje dag. Det känner vi till och vi kan vi erbjuda bra kvalitetsprodukter för olika behov och lösningar. Vid val av nischduschar kan vi rekommendera:

 

Svedbergs Ritual Nischdusch, som har en tidlös design med vita profiler och klarglas. Duschväggen består av en skjutbar dörr och en fast glasvägg samt en praktisk golvskena med tätningslist för att förhindra duschvattnet från att rinna ut i badrummet.

 

INR erbjuder en lyxig nischlösning med avskalad och minimalistisk design som placeras mellan två befintliga väggar. Duschväggarna i ARC-serien är enkla att anpassa efter utanpåliggande rör. Finns i flera glasvarianter och kan måttbeställas.