Skärmvägg

Letar du efter den perfekta skärmväggen till din dusch eller badkar? Vi erbjuder ett brett utbud av duschväggslösningar i olika stilar med frostat, tonat eller klart glas som kan placeras mitt på en vägg eller i ett hörn.

 

Till ett fast pris levererar, monterar och tar vi med din gamla dusch! Boka Installerat & klart vid köp av produkt.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Att byta ut din dusch är ett effektivt och relativt enkelt sätt att skapa ett fräscht och uppdaterat intryck i ditt badrum.
En duschvägg avdelar på ett stilfullt sätt duschen från resten av badrummet. Istället för ett duschdraperi eller uppmurad vägg ger en glasduschvägg ett luftigt intryck och skapar rymd i ditt badrum. Våra duschväggar kan placeras mitt på vägg, i ett hörn eller på badkaret, med eller utan vikningsbar dörr.

 

Sätt stilen i ditt badrum med rätt duschvägg! Vi har ett gediget sortiment från marknadsledande kvalitetsmärken.

 

Svedbergs erbjuder prisvärda väggar i klassisk, tidlös och funktionell design. Se till exempel den praktiska modellen Ritual med justerbart golvstöd, takstöd och tätning mot golv. Kan monteras fristående från golv, med tätningslist eller tätt mot golv utan list.

 

Macro Design har tagit fram en rad innovativa och smarta skärmväggar så som Grace Walk in för en lyxig känsla i ditt badrum. Eller gillar du den industriella stilen? Då rekommenderar vi Macros Empire serien med trendig design i mattsvart aluminium.

 

Här finns tipsen som hjälper dig att ta bort kalk från duschdörrarna.

 

Vill du ta ett helhetsgrepp om badrummet? Låt oss hjälpa dig förverkliga dina idéer via vår tjänst Comfort färdigt badrum! Våra comfortörer hjälper dig gärna med tips och råd. Vi sätter tillsammans en plan från start till mål för dig och ditt drömbadrum.