Golvbrunn

Vi erbjuder ett brett sortiment av golvbrunnar och designgolvbrunnar. Moderna och innovativa golvbrunnar med många byggtekniska fördelar och utrymme för personlig inredningsstil som höjer hela badrummets standard och känsla. Kontakta Comfort för att få tips och råd vid badrumsrenovering eller utbyte av golvbrunn. Vi hjälper dig att installera.

Varumärke
Yta
Egenskap

Håller du på att renovera ditt badrum? Glöm inte golvbrunnen, det finns många olika varianter att välja mellan. Numera finns även designgolvbrunnar som exempelvis kan sättas i hörn eller längs väggen istället för placering i mitten på golvet i duschen. Läs vår artikel Eleganta och väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen för mer tips och råd.

Genom att välja en designgolvbrunn tar du inredningen och uttrycket i ditt badrum en nivå till. Du ska trivas i ditt badrum. Om du vill att alla detaljer ska gå i samma stil och vara enhetligt är detta rätt sak att titta på. En annorlunda eller unik golvbrunn är det som kan sticka ut lite extra i just ditt badrum.

Sedan 2008 finns det branschregler för väggnära golvbrunnar. Prata med din VVS-installatör om dessa regler så att allt går rätt till vid installation. Det är endast golvbrunnar som är testade och godkända med specifikt tätskikt som får användas nära vägg. Comfort samarbetar med Purus när det gäller designgolvbrunnar. Deras produkter är ett bra exempel på hur kreativitet och utveckling kan ändra något vi tar för givet. Deras golvbrunnar har samma kvalitet och funktion som de traditionella golvbrunnarna, men de ger mer utrymme för just din personliga stil, tycke och smak. Vilket gör att du kan placera golvbrunnen där du vill ha den och den blir som övriga badrumsmöbler en inredningsdetalj som matchar övrigt i badrummet.