Golvsil

Badrummets golvbrunn och golvbrunnssil utsätts ofta för stora mängder smuts, kalk och hårrester. Med rätt produkter kan du effektivt rengöra och rensa bort smuts för att vattnet enkelt ska kunna passera ner i avloppet. Se vårt utbud av golvsilar nedan.

Varumärke
Yta
Egenskap

En golvbrunn är anordningen för avledning och bortföring av strömmande vatten i en byggnad, exepelvis i duschutrymme, badrum, tvättstugor och pannrum.

Först placeras en golvbrunn där man valt att sätta avloppet. I golvbrunnens topp, i golvhöjd, monteras eller läggs i regel en skyddande golvbrunnssil för att avskilja smuts och andra partiklar ur vattnet som passerar.

Välj mellan silar i plast och rostfritt stål i olika dimensioner, med eller utan urtag för rörgenomföring samt olika belastningsklasser. Kontakta ditt närmaste Comfort för ett större produktutbud. Även dessa finns med olika utseenden för att du ska kunna anpassa badrummet efter din personliga stil. Det är detaljerna som är pricken över i:et. Snåla inte på detaljer som du vet ska hålla och bestå länge.