Handdukstork

Vi har ett stort utbud av handdukstorkar från kända kvalitetsvarumärken. Välj bland energisnåla handdukstorkar i flera olika stilar, färger och modeller, både vattenburna och med elanslutning.

 

Här får du tips på hur du väljer rätt handdukstork.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Låt handdukstorken bli en genomtänkt inredningsdetalj i ditt badrum som matchar övrig inredning på ett smakfullt sätt!

 

Är du i full gång med din badrumsrenovering och har det nu blivit dags att välja detaljerna som ska sätta känslan i ditt badrum? Vi erbjuder handdukstorkar och handdukshängare i flera olika utföranden och prisklasser, både stående och liggande, stilrena, klassiska, för både stora och små badrumsytor. Välj mellan svart, vit, krom, mattborstat stål, rostfritt stål eller blankpolerat stål.

 

Samtliga av våra hängare är energisnåla och vissa drar generellt inte mer än en glödlampa.

 

Handdukstorkar finns i tre olika utföranden, EL, VATTENBUREN och KOMBINERAD, och du bör välja variant beroende på vilket värmesystem du har i ditt hem. Ring oss om du behöver vägledning.

 

El-handdukstorken är en smidig lösning och passar i de flesta badrum. Inkopplingen är väldigt smidig! Sätt i sladden i närmaste kontakt och den är igång.

 

Vattenburen handdukstork kopplas ihop med hemmets befintliga vattensystem och tar i sin tur tillvara på den värme som redan cirkulerar i bostaden. Under årets varma period, när vattnet i värmesystemet inte värms upp på samma sätt som under resten av året kan handdukstorken behöva kompletteras med hjälp av en elpatron.
Vattenburna handdukstorkar får inte kopplas via ditt duschvattensystem (VVC eller varmvattencirkulation) utan ska kopplas till ditt element/radiatorvattensystem (VVS eller vattenburet värmesystem). Vattnet som cirkulerar i ditt duschvattensystem är inte ett slutet system som ditt elementvatten.

 

Kombinerad (el/vatten) handdusktork är en bra kombination som fungerar bra året om.

 

Se alltid till att anlita behörig montör vid installation av handdukstork.