Köksblandare

Att byta ut den gamla köksblandaren är ett kostnadseffektivt sätt att förnya ditt kök, minska klimatpåverkan och sänka dina energikostnader. Välj bland vårt stora sortiment av trendiga, tidlösa eller beröringsfria köksblandare, med eller utan diskmaskinsavstängning.

 

Här får du tips på hur du väljer rätt köksblandare.
Boka Installerat & Klart om du vill ha hjälp med monteringen.

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Behöver du hjälp med montering och installation? Vi hjälper dig gärna via vår tjänst Installerat och klart! Läs mer om vårt smidiga och fördelaktiga erbjudande där hemleverans, installation och bortforsling av din gamla produkt ingår!

 

Är du mitt inne i en köksrenovering, läcker kökskranen eller känner du ett behov av att uppdatera ditt kök med enkla medel? Oavsett anledning är det viktigt att välja en bra köksblandare.

Med rätt blandare kan du, inte enbart förhöja den trevliga känslan, utan även spara pengar genom att välja en energisnål klimatsmart produkt. Läs mer om våra kökskranar med eco-save-funktion eller välj till exempel en beröringsfri sensorstyrd blandare som enbart spolar när du håller händerna under kranen.

 

Vi har många modeller med flera olika funktioner och stilar! Missa inte FM Mattsson och Damixas smarta utdragbara handdusch med hög C-pip, Oras tidlösa design med elektronisk avstängningsventil eller Tapwells klassiska tvågreppsblandare i krom eller mässing.

Kvalitet är viktigt för oss. Därför säljer vi enbart varumärken som håller högsta standard med lång hållbarhet som ska tåla att användas dagligen. Ta del av vårt noga utvalda sortiment från FM Mattsson, Mora, Oras, Tapwell och Damixa.

 

Vill du veta mer om hur du kan sänka dina energikostnader? Då rekommenderar vi vår rådgivningstjänst Comfort-kollen!
Vi gör ett hembesök och går igenom allt i ditt hem som rör vatten, värme och energi. Efter kontrollen sammanställer vi en checklista med förslag på åtgärder som kan ge dig ett klimatsmartare hem.