Städ & Rengöring

Alla drömmer väl om att ha ett rent och fräscht hem? Ett skinande badrum både upplevs och ser mer inbjudande ut! Anledningen till att lister, fogar och annat blir fläckigt är att de dagligen utsätts för vatten. Ofta är fläckarna svåra att få bort, men med rätt rengöringsmedel kan du enkelt och effektivt lösa kalk och svartmögel på duschväggar, kakel, porslin och andra ytor.

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap

Badrummet är ett av de utrymmen vi använder mest och det är också ett av hemmets mest utsatta rum. I duschen, på kaklet, vid golvbrunnen och vid tvättstället bildas lätt fläckar, kalkavlagringar och mögel som kan vara svåra att rengöra men med rätt produkter kan du enkelt få tillbaka dess forna glans!

 

Comforts utbud av rengöringsprodukter rengör effektivt de smutsiga ytorna och ger ett skinande resultat. De avlägsnar alla typer av smuts, även om det varit ingrott under en längre tid.

 

Att rensa avloppet med jämna mellanrum är nödvändigt, men ofta glöms det av och hudrester, hår och annat gör att det med tiden kan bli stopp. Hos Comfort hittar du snabbverkande vattenlösliga avloppslösare mot fett och slam som lätt bildas och fastnat i ditt avlopp.

 

10 tips för ett skinande rent badrum.