Toalettpappershållare

Toalettpappershållaren är ett måste på varje toalett, men vilken modell passar dig bäst när det kommer till design och funktion? Comfort erbjuder både vägghängd och golvstående i flera olika färger och stilar från kända varumärken så som Tapwell, Demerx, Vedum och Smedbo.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Alla detaljer är viktiga för att få till rätt känsla i ditt badrum, och inte minst toalettpappershållaren som ska vara både funktionell och falla dig i smaken. Den ska även finnas lättillgänglig och det är därför viktigt att välja en pappershållare som passar just för ditt badrum och dina behov.

 

Här kan du välja bland en rad olika varianter i vårt breda toalettpappershållarsortiment!
Välj bland vägghängda modeller med olika fästningsanordningar alternativt golvstående, limbara eller skruvlösa för att undvika montering på badrumsväggen. Detta dels för att slippa göra åverkan på ditt kakel men främst för att inte riskera göra hål i fuktspärren.

 

Samtliga av våra noga utvalda leverantörer håller en hög kvalitet i olika utföranden så som krom, guld, black chrome, mässing, svart eller borstad yta för att du ska kunna göra ditt badrum unikt.

 

För ett stilrent klassiskt uttryck erbjuder både Macro Design och Svedbergs en rad olika alternativ. Eller föredrar du en mer gammeldags romantisk stil? Då rekommenderar vi serien Louis från Vedum.

 

Demerx erbjuder smarta innovativa lösningar för dig som vill ha mer än bara en enkel klassik toapappershållare. Vill du till exempel ha möjligheten att förvara tidningar på ett bra sätt? Då är Demerx reader med golvstående toastativ och vändbart tidningsställ och plats för en extra toarulle ett bra alternativ för dig.

 

Eller varför inte kombinera pappershållare med toalettborste? Demerx pronto är ett praktiskt toalettpappersstativ med inkluderad toalettborste med löstagbar behållare för enkel rengöring.