Vägghängd WC

Vägghängda WC-stolar blir allt vanligare och är både stilrent och lätt att rengöra. Du frigör golvytan under toaletten och får en modern känsla i badrummet.
Låt dig inspireras av vårt utbud från kvalitetsvarumärkena Geberit, IDO, IFÖ och Svedbergs.

 

Ta gärna del av våra tips om hur du väljer rätt toalettstol!
För att få hjälp med installation av vägghängda WC-stolar så ber vi dig att kontakta ditt närmaste Comfort.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Drömmer du om en snygg och praktisk vägghängd toalett? Med en vägghängd WC-stol frigör du golvytan under toaletten vilket underlättar renhållning och sätter en modern touch på badrummet. Våra högkvalitativa toalettstolar har helt släta ytor utan spolkant vilket underlättar rengöring eftersom smuts och bakterier inte har någonstans att gömma sig. Det är också viktigt ur en miljösynpunkt då det krävs mindre rengöringsmedel.

 

Kombinera din WC-stol med den stilrena spolknappen Sigma från Geberit i vitt eller svart med dubbelspolning eller enkelspolning. Konstruktionshöjd på 112 cm passar enkla monteringar i halvhöga eller rumshöga väggar. Åtkomst för service och underhåll sker genom servicetunneln bakom spolplattan. Spolplattan från Geberit är en perfekt kombination av smarta funktioner, komfort och design!

 

För dig som planerar att renovera badrummet och behöver hjälp att förverkliga dina badrumsdrömmar. Missa inte vår helhetslösning Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela din renovering! Via oss får du en kontaktperson som samordnar allt, och med våra certifierade montörer kan du känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. I tjänsten ingår en tydlig tidplan, projektledning, skräddarsydd offert inkluderat hela jobbet - rivning, underarbete, produkter, installation och städning.