Tvättställ

Skapa det perfekt badrummet för dig och din familj! Är du på jakt efter mindre handfat till gästtoaletten, ett ovanpåliggande i mer unik design eller ett generöst dubbelhandfat? Comfort erbjuder ett noga utvalt sortiment av tvättställ för alla behov och livsstilar från de traditionella kvalitetsmärkena Ifö och Svedbergs.

Varumärke
Yta
Egenskap

Tvättstället är en av den badrumsprodukter som används mest i hemmet och det är därför viktigt att tänka igenom sitt val. Det kan vara värt att lägga lite extra pengar på ett hållbart och tåligt handfat. Vi erbjuder tre tvättställstyper: fristående, tvättställ som kombineras med underskåp (möbeltvättställ) samt de som monteras ovanpå eller under en bänkskiva. Hos Comfort hittar du handfat i flera olika utförande oavsett om du letar efter ett stort eller mindre, med enkla eller dubbla handfat, grunda, breda, runda, fyrkantiga, rektangulärt eller ett romantiskt blomformat handfat.

 

Kontakta Comfort eller boka Installerat & Klart om du vill ha hjälp med installationen av handfatet.

 

Alla våra handfat kommer i porslin vilket innebär ett slitstarkt tåligt material som är enkelt att rengöra och håller sig fräscht i många år.
Tänk på att porslin är ett naturligt material vilket innebär att dimensionerna variera, lägg därför till ca +/- 2% när du ska måtta ditt handfat. Se även till att ditt tvättställ monteras på ett korrekt och säkert sätt! Fäst med bultar, på vägghakar eller konsoler, eller ovanpå ett underskåp. Detta beror såklart på modell och väggens material.

 

När det kommer till val av design finns det en rad olika valmöjligheter. Ett fristående tvättställ ger badrummet ett rent intryck och är mycket lätta att hålla rent.
För dig som önskar förvaring är placering av handfat på ett underskåp en smart och snygg lösning.
Badrumsmöbeln och handfatet är formgivna för att höra ihop och bildar därför en perfekt enhet. I skåpet får du gott om plats för alla skönhetsprodukter och annat du vill ha nära till hands.
Eller varför inte placera tvättstället ovanpå en bänkskiva på underskåpet? Resultatet blir elegant och sätter prägel på ditt badrum.

 

Att byta ut ett gammalt och slitet tvättställ är ett snabbt sätt att ge badrummet ett nytt och fräscht intryck!