Vad är Comfort-kollen?

Vad är Comfort-kollen?

Därför måste du se efter ditt hus

Fördelarna med att kontinuerligt se över och underhålla sitt hus är många. Med Comfort-kollen har vi gjort det enkelt för dig att sänka dina elkostnader och förebygga skador som kan uppkomma på grund av gamla och utslitna produkter.

Som villaägare kan det vara svårt att veta vad du ska titta på när du kontrollerar att allt i huset fungerar som det ska. Med vår nya tjänst Comfort-kollen får du snabbt en överblick och kan undvika onödigt dyra elräkningar och oväntade kostnader.

Det är viktigt att underhålla och kontrollera sitt hus regelbundet. Det finns många olika sätt att värma upp sitt hus på och det finns nästan alltid pengar att spara med att byta värmekälla. Men även om du har ett nyare värmesystem kan det löna sig att göra energieffektiviserande åtgärder då även ett feljusterat värmesystem kostar pengar helt i onödan. Små defekter kan leda till dyra utgifter om de inte upptäcks i tid.

Få koll med Comfort-kollen
För att få en bra genomgång av i vilket skick din bostad är i, rekommenderar vi att du bokar Comfort-kollen, antingen här eller hos ditt närmaste Comfort-företag. Då gör vi ett hembesök där vi tillsammans går igenom ditt vatten- och värmesystem. Du får en checklista med tre olika alternativ där den viktigaste punkten betyder åtgärda nu. Det kan innebära allt från att laga ett vattenlås till att byta cirkulationspump för värme. Du får även rekommendationer om nya produkter som vi självklart hjälper dig att installera. Allt för att du ska kunna göra energismarta investeringar för framtiden!

Hitta ditt närmaste Comfort-företag