Comfort – allt för värme, energi och badrum

Oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet så är Comfort ett bra val för dig som vill renovera badrum eller byta ut någon enstaka produkt. Vi hjälper dig även om du är i behov av en rörmokare eller önskar få hjälp med energismarta värmelösningar i form av fjärrvärme, bergvärme, jordvärme eller luft-vattenvärmepump. Vi har mängder av produkter i olika färger, stilar och kombinationer.

Vi kan erbjuda flertalet VVS-tjänster som exempelvis:

Installerat & Klart
Comforts installationstjänst där en certifierat montör kommer hem till dig och installerar den produkt du köpt via Comforts e-handel eller butik. I vårt Installerat & klart-pris ingår produkt, leverans av vald produkt, installation, eventuella materialkostnader samt bortforsling av din/dina gamla produkter. Allt utförs självklart av en certifierad montör.

Installerat & Klart


Comfort-kollen
En rådgivningstjänst där en certifierad montör kommer hem till dig och går igenom en checklista för att se att allt fungerar som det ska i ditt hus. Vi går igenom allt ifrån värmepumpar och element till badrum och kök. Perfekt för dig som vill känna dig trygg med vatten- och värmesystemet i din bostad.

Comfort-kollen


Comfort Färdigt Badrum
En tjänst för dig som vill renovera hela badrummet. Comfort hjälper dig från idé till verklighet. Vi hjälper dig med ritning av ditt nya badrum, val av produkter, planering, utförande av jobbet. Allt till ett fast pris.

Comfort Färdigt Badrum


Rörmokarhjälp
Funderar du på att renovera ditt badrum, installera en värmepump, eller behöver du snabb hjälp med att rensa avloppet eller laga ett läckande rör? Vi är Sveriges största VVS-kedja med över 1 800 certifierade montörer, och oavsett vad du behöver hjälp med kan du anlita oss. och känna dig trygg. 

Vad kan våra certifierade montörer göra? Jo, bland annat:

  • Byta blandare och handfat
  • Installera vattenburen golvvärme
  • Byta WC-stol, badrumsmöbler och duschväggar
  • Reparationer och felsökningar
  • Installationer vid om-, till- eller nybyggnation
  • Installation eller byte av värmepump
  • Byte av radiatorer/element
  • Avloppsrensning m.m.
Rörmokarhjälp


Värme & Energi
Du som bor i hus vet hur dyrt det kan vara att värma upp det. Våra experter kan hjälpa dig med allt från rådgivning och energismarta produktval till installation av nya värmelösningar. Även små åtgärder kan ge stora resultat!

Värme & Energi

Så här bygger vi ditt nya badrum - se filmen

Hitta ditt närmaste Comfort-företag