Cirkulationspump

Cirkulationspumpar används framför allt i värme- och kylsystem och för recirkulation av tappvarmvatten, för att i sin tur minska energiförbrukningen. Med våra energieffektiva cirkulationspumpar från Lowara och Grundfos garanteras ett jämnt och behagligt inomhusklimat och lägre energiförbrukning.

 

Få tryggt och bekvämt hjälp med leverans och installation via vår tjänst Installerat & klart!

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Dags att byta ut den gamla cirkulationspumpen? Cirkulationspumpar förser element, golvvärme och kranar med varmvatten. Det är stora skillnader i energiförbrukning mellan gamla och nya pumpar.

 

Cirkulationspumparna från Lowara i modellen ecocirc BASIC 25/4-130 och 25/6-130 är högeffektiva och snabbansluts via plugg. Pumparna kan drivas antingen med automatiskt variabelt varvtal eller manuellt inställt varvtal, vilket gör den är lämpad för applikationer som radiatorsystem, pannmatning, golv- och ytvärme, solenergistationer och liknande.

 

ecocirc BASIC är en våttrycksstyrd cirkulationspump med funktioner som antiblockeringsteknik som effektivt hindrar magnetit från att komma in i rotorkammaren och förhindrar därmed blockering även i gamla system. Pumpen har även funktioner som torrgångsskydd och startströmsbegränsning som skyddar motorn från att överhettas om den går torr och från att skadas av höga startströmmar.

 

Grundfos Alpha2 15-40 och Alpha2 25-60 är energieffektiva cirkulationspumpar som garanterar bättre inomhusklimat och sänker dina värmekostnader. Alpha2 lämpar sig för system med varierande flöde, golvvärme, recirkulation av tappvarmvatten och system för sänkning nattetid. Passar till ett- och tvårörsystem.

 

Kontakta oss för tips och råd om vad du kan behöva till ditt hem och ditt vatten- och värmesystem.

 

Med vår tjänst Installerat & klart inkluderas installation och installationsmaterial. Läs också våra villkor för Installerat & Klart för att veta exakt vad som gäller för just inkoppling av ny cirkulationspump.