Frånluftvärmepump

Frånluftsvärmepumpen nyttjar luften för att skapa värmeenergi och lämpar sig bäst för dig som planerar att bygga nytt hus eller om du har en välisolerad bostad med mekaniskt ventilationssystem. Förutom att den förbättrar ditt inomhusklimat med hjälp av mekanisk ventilation kan den generera upp till 60% i energibesparing!

 

Vi på Comfort erbjuder värmesystem som effektivt tar hand om värme, varmvatten och ventilation i många år framöver!

Kontakta oss för offert.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Frånvärmepumpen är en luftvärmepumpslösning och nyttjar därmed luften för att skapa värmeenergi. Värmesystemet har många fördelar och är relativt enkel att installera. Den värmer upp huset effektivt och tar upp minimalt med plats.

Frånluftsvärmepump är ett energismart alternativ då den känner av hur mycket värme och varmvatten din bostad förbrukar och anpassar därefter driften. Det kan dessutom bli ett relativt billigt alternativ om du redan har ett ventilationssystem.

 

Värmesystemet används med fördel i landets norra delar eftersom pumpen inte påverkas av lägre temperaturer. Den passar också dig med ett nyare och lite mindre hus eftersom äldre hus oftast inte har ett passande ventilationssystem.

 

Vi på Comfort hjälper gärna till med rådgivning, leverans och installation! Våra installatörer är erfarna och certifierade för att installera just de produkter du som kund väljer. Varmt välkommen att kontakta oss eller besök ditt närmaste Comfort för mer information.

 

Här är 5 råd till dig som funderar på ny värmelösning.