• Sveriges största VVS-kedja
 • Säker vatteninstallation
 • Hemleverans med installation
Comfort

Varmvattenberedare (L) Metro Therm Modul 200 E

Varmvattenberedare (L) Metro Therm Modul 200 E
 • Varmvattenberedare (L) Metro Therm Modul 200 E

Produktdetaljer

Varmvattenberedare 200 liter. Täcker det moderna boendets alla behov, från det enkla badkaret till bubbelpooler och storfamiljens behov. Läs mer

Om produkten

 • Produktdetaljer

  Varmvattenberedare 200 liter. Täcker det moderna boendets alla behov, från det enkla badkaret till bubbelpooler och storfamiljens behov. Golvmodell. Anslutning 22 mm. nedåt, med arm.sats. Antal duschar: ca. 7-8.

  Emaljerade varmvattenberedare E
  Vattenbehållaren består av emaljerat tryckkärlsstål, vilket ger högsta korrosionsbeständighet. Det innebär att vattnet aldrig har någon kontakt med stålet i tryckkärlet. För att skydda emaljet sitter det en offeranod av magnesium i de emaljerade varmvattenberedarna. Anodens funktion är att den korroderar istället för tanken. Vid extra svåra förhållanden erbjuder vi en elektrisk specialanod av titan. Denna är lämplig vid vatten med låg konduktivitet med ledningstal under 25mS/m. I de emaljerade beredarna sitter det en skyddstub, som anoden är monterad på. I tuben sitter även steatitelementet som värmer upp vattnet. Steatitelementet sitter på insidan av skyddstuben och har därmed aldrig någon direktkontakt med vattnet vilket gör att man inte behöver tappa ur beredaren för eventuellt servicearbete på elementet. De emaljerade beredarna är provtryckta upp till 13,5 Bar och godkänd för drift upp till 10 Bar.

  Produktdetaljer

  Dimension
  22mm
  Storlek
  200L 600x600x1450mm (BxDxH)
  Effekt/Eldata
  3x400V 3kW
  Utförande
  Metro 2002 C
  Varumärke
  Metro Therm
  Artikelnummer
  6949515

Vanliga frågor