Temal

Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom och konceptbutik finns i Helsingfors. Kontor och showroom finns även i Stockholm. Temal har idag ett 60-tal anställda. Verksamhet bedrivs i Finland, Sverige och Norge. Företaget ägs till 100 % av finlandssvenska familjen Höglund.

TEMALS MÖBLER

Temal tillverkar sina möbler med en innovativ metod som gör att de kan fås i 5 centimers intervall, både i bredd och djupmått. Kärnan i deras emaljerade handfat är av stål vilket ger en högre hållbarhet än traditionell porslin. Alla möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. Det här innebär att de kan lämna sina kunder 10-års kvalitetsgaranti.

Varför Temal

SKRÄDDARSYTT! De erbjuder Europas bredaste sortiment med skräddarsydda möbler för badrum, kök, tvättstuga och förvaring med 5 cm intervall i både djup och bredd. Friheten att välja mått gäller alla möbelserier: underdelar, överdelar, tvättställ, spegelskåp och högskåp.

EGENTILLVERKAT! De är ett finlandssvenskt familjeföretag och tillhör idag de fåtal möbeltillverkare som producerar möblerna själva, i egna fabriker.  Med yrkesstolthet, stort hjärta och engagemang tar de helhetsansvar för våra möbler och för deras leveranssäkerhet.

MADE IN FINLAND! Made in Finland är något de är stolta över. Deras möbler och tvättställ tillverkas för hand i egna fabriker i Järvenpää och Nakkila. Varje möbel och tvättställ tillverkas på beställning och monteras enligt kundens önskemål – säkert, flexibelt och exklusivt.