Thermotech

Thermotech är en marknadsledande utvecklare, tillverkare och leverantör av kundanpassade värme- och rörsystem i norra och östra Europa. Våra ca 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå samt på våra sju regionkontor i Sverige och dotterbolagen i Finland och Ryssland.

Vi är ett gäng entusiastiska människor som alla brinner för kundens bästa. Vi är utspridda över hela landet men delar visionen ”att förenkla våra kunders vardag”.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi gör det enkelt
Vi förenklar kundens vardag genom att göra det enkelt att beställa, förstå och installera våra produkter. Vi stödjer med relevanta tjänster och en hög servicenivå. Vi jobbar aktivt med att öka vår kunskap om kundens behov.

Kundanpassade systemlösningar
Vi säljer kompletta värme- och rörsystem som skräddarsys utifrån kundens önskemål.

Business to business 
Vi säljer till professionella kunder som har nytta av vår höga service och skräddarsydda lösningar.

Direktförsäljning utan mellanhänder
Vi hoppar över grossistledet, både för vår egen skull och kundernas. Med en nära kontakt mellan oss och kunden blir det enklare och roligare att ge personlig service.

Funktionell och innovativ design
Vi ifrågasätter gamla lösningar och har en vilja att ständigt vidareutveckla vårt erbjudande så att det bättre möter kundens behov.

Miljömässigt hållbara lösningar 
I vårt dagliga arbete bidrar vi till att minska energianvändningen genom hög kunskap om projektering och installation av energieffektiva lösningar för lågtemperatursystem.