Varmvattenberedare (större)

Hur stor varmvattenberedare du behöver är helt avgörande av hushållets storlek och behov. Vattenmängden skiljer sig också från person till person. Man brukar säga att ett normalstort hushåll klarar sig på en förrådsberedare på 200-300 liter.

 

Låt våra certifierade montörer hjälpa dig med installationen via vår tjänst Installerat & klart!
Tjänsten inkluderar leverans, installation och bortforsling av din gamla varmvattenberedare.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

När du ska välja varmvattenberedare är det några saker du bör tänka på. Förutom att varmvattenberedarna och varmvattentankarna värmer vattnet på olika sätt har de vissa funktioner och det är viktigt att funktionerna överensstämmer med bostadens förutsättningar. Vi har beredare för det moderna hushållets alla behov, från det enkla badkaret till bubbelpooler och storfamiljens behov.

 

När det kommer till att hitta rätt storlek och kapacitet finns det ett antal faktorer att ta hänsyn till. Nedan har vi specificerat några:

- Antal personer i hushållet
- Familjens vanor
- Finns det badkar?
- Finns bubbelpool? 
- Vilka och hur många kranar och duschmunstycken som finns i hemmet

 

Oftast är det inte så krångligt att hitta rätt storlek eller kapacitet. Man brukar säga att en beredare på 200-300 liter bör räcka till en familj på ca fyra personer. Om man har badkar eller bubbelpool behövs aningen större eller om man duschar ofta och länge. Vid en dusch förbrukas i regel ca 10 liter varmvatten/minut, så om hushållet duschar länge och många i följd kan det resultera i att varmvattnet tar slut.

 

Metro Therm har marknadens bredaste program av ­varmvatten­beredare för alla typer av vatten och behov. Fabrikanten erbjuder beredare till allt från den mindre sommarstugan till det stora familjehemmet. Välj mellan emaljerade och rostfria varmvattenberedare med erkänt hög kvalitet.

 

Comfort har certifierade montörer om du vill ha hjälp att välja rätt varmvattenberedare. De kan även hjälpa dig att installera den. 
Köp din varmvattenberedare online och boka till Installerat & Klart. Enkelt & bekvämt!