Varmvattenberedare (mindre)

Vilken storlek på varmvattenberedare du är i behov avgörs av en rad olika faktorer. Hur mycket vatten man använder skiljer sig också mycket från person till person. En mindre beredare är främst tänkt att användas i det lilla hushållet eller fritidshuset, där vattenåtgången är betydligt mindre än i ett större hushåll med flera personer.

 

Behöver du hjälp med leverans och installation? Med vår tjänst Installerat & klart får du tryggt och bekvämt din nya varmvattenberedare på plats med hjälp av våra certifierade installatörer.

Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Varmvattenberedare finns i olika storlekar och det kan vara svårt att veta hur stor beredare man är i behov av. Vanorna runt varmvatten kan förändras från år till år och kanske blir man fler eller färre i hushållet. Någon gillar att ta långa och varma duschar medan andra korta snabba. Mindre varmvattenberedare används främst för sommarstugan eller i en mindre villa med endast en eller två personer. Det går att duscha, men bara kortare duschar.

 

Det finns dock en del riktmärken att gå efter för att slippa onödig energiåtgång. Nedan har vi lista några faktorer att ta hänsyn till:

- Antal personer i hushållet
- Familjens vanor
- Finns det badkar?
- Finns bubbelpool?
- Vilka kranar och duschmunstycken som finns i hemmet

 

Kontakta en certifierad montör om du vill ha hjälp med att välja rätt varmvattenberedare. Comforts montörer kan även hjälpa dig att installera den.
Du kan köpa din varmvattenberedare och boka till Installerat & Klart direkt via e-handeln.