Vattenlås komplett krom

Dags att byta ut vattenlåset? Byt tryggt och säkert ut ditt gamla till något av våra kvalitetvattenlås från Purus eller Tapwell. Hos oss hittar du vattenlås, golvrör och vägganslutningar.

 

Välkommen att ta del av vårt produktutbud nedan!

Varumärke
Yta
Egenskap

Har vattenlåset börjat läcka och behöver bytas ut? Hos Comfort hittar du ett stort urval av noga utvalda kvalitetsprodukter. Vi har vattenlås i krom i olika modeller så som raka, S-böj, S-rör och tvärvinklat.

 

Att det blir stopp i handfatets avlopp är inget ovanligt men det är relativt lätt att rengöra och bli av med stoppet. Vattenlåset är nämligen den primära samlingsplatsen för all smuts som rinner ner i handfatet och därför bör man kontinuerligt hålla detta rent. Det du behöver göra är att ta bort vattenlåset och rengöra det från grunden.

 

Nedan följer en checklista på hur du enkelt rengör vattenlåset:

  • Om du har ett underskåp, töm detta på produkter så att du kommer åt ordentligt
  • Skruva loss vattenlåset och är förberedd på att det kan rinna vatten. Ställ därför en hink eller större skål under. Ett tips är att även använda en plastpåse för att lättare kunna slänga smutsrester när du är klar.
  • Torka rent med papper.
  • Använd diskmedel för effektiv rengöring av fett och smuts. Rengör ordentligt till allt är borta.
  • För ytterligare rengöring, ta ett smalt tåligt föremål, till exempel en skruvmejsel eller tandborste och rengör insidan där vattenlåset suttit så gott det går.
  • Skruva tillbaka röret på samma sätt.
  • Provspola i kranen och håll samtidigt ett torrt papper mot vattenlåset så att du ser att det inte finns något läckage.

 

Kontakta gärna ditt närmaste Comfort om du behöver hjälp med montering och/eller tips för renhållning.