Logotyp

Om Skövde Rörinstallation

Välkommen!

År 2004 startades Mickes Rör av Mikael Johansson. Idag heter vi Skövde Rörinstallation AB.

Vi började som ett litet enmansföretag och är idag 9 anställda. Företaget har expanderat inom tre olika områden: Traditionellt VVS-arbete mot andra företag, teknisk fastighetsdrift/serviceavtal samt försäljning och installation till privatpersoner där vi med hjälp av vår utställning inriktar oss på badrumsförsäljning, samt försäljning av värmepumpar m.m.

Skövde Rörinstallation AB är medlem i Comfortkedjan som är Sveriges största VVS-installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1600 certifierade montörer. Detta innebär också att vi har ett brett sortiment av varor i olika prisklasser.

Vårt mål är att erbjuda dig som kund en helhetslösning, oavsett om det gäller att bara köpa ett nytt tvättställ, att helrenovera ditt badrum eller att bygga en ny kommersiell fastighet. På köpet får du den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja.

Alla våra montörer är behöriga enligt branschreglerna Säker Vatten och självklart kan vår serviceavdelning installera allt vi säljer!