Logotyp

Kära kunder!


Vi har alla ett ansvar att minska spridningen av COVID-19 och vi på Söderlunds Rör AB tar vårt ansvar på största allvar. Tillsvidare kommer vår verksamhet fortsätta som vanligt och vi gör vårt yttersta för att bedriva den säkert. Vi fortsätter också att välkomna besökare till vår butik.
 
Våra medarbetare träffar dagligen människor i både era hem och vår butik. Vi vill självklart att ni ska känna er trygga med att få hembesök av oss eller besöka butiken. Därför har vi vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att säkerställa att vår verksamhet inte ska bidra till ökad smittspridning.
 
Det innebär att vi:

    ¤  följer myndigheternas rekommendationer för att

        säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa och

        säkerhet.

    ¤  har vidtagit extra åtgärder rörande hygien och har  

        tydliga riktlinjer för hur vi agerar i kontakt med varandra.

    ¤  inte tillåter närvaro för medarbetare som är förkylda,

        hostiga och har feber.

        Vi uppmanar också dig som kund att avboka alla former  

        av hembesök eller besök i butiken om du eller någon i

        hushållet visar tecken på sjukdom.

 

 

Tillsammans kan vi ta vårt samhällsansvar och förhindra onödig smittspridning!

Välkommen till oss på Söderlunds Rör AB

Om Söderlunds Rör

Söderlunds Rör har ambitionen att vara det ledande företaget i Uppland inom VVS-installationer. Vi vill med vår kunskap och erfarenhet bistå våra kunder med såväl tekniska som driftsekonomiska lösningar.

Söderlunds Rör AB är ett företag med gamla anor. 1896 startad företaget, alltså för mer än 100 år sedan, under namnet Åbergs pumpmakeri. År 1958 ombildades företaget till Söderlunds Rör AB.

Nuvarande ägare Högbergsgruppen AB förvärvade Söderlunds Rör AB den 1 november 2013. 23 maj 2017 förvärvades även Comfortbutiken i Uppsala.

Vi är idag ca 40 anställda och sysslar i huvudsak med VVS-installationer inom service och entreprenad, värmepumpsinstallationer samt konceptet Comfort Färdigt badrum - en helhetslösning där vi ansvarar för hela din badrumsrenovering. Verksamheten bedrivs geografiskt främst inom Tierp, Östhammar och Uppsalas kommuner. Förutom installationscenter och butiker i Tierp och Uppsala har vi även en filial i Öregrund.

Slipp avgiften - ta emot fakturorna digitalt

Vi har infört en fakturaavgift på 50 kr för pappersfakturor. Vi på Söderlunds Rör värnar om miljön och vi inför avgiften för att fler ska välja digitala fakturor från oss. 

Ange din e-post vid beställning så sänds fakturan dit.