Logotyp

Om oss

Söderlunds Rör har ambitionen att vara det ledande företaget i Uppland inom VVS-installationer. Vi vill med vår kunskap och erfarenhet bistå våra kunder med såväl tekniska som driftsekonomiska lösningar.

Söderlunds Rör AB är ett företag med gamla anor. 1896 startad företaget, alltså för mer än 100 år sedan, under namnet Åbergs pumpmakeri. År 1958 ombildades företaget till Söderlunds Rör AB.

Nuvarande ägare Högbergsgruppen AB förvärvade Söderlunds Rör AB den 1 november 2013. 23 maj 2017 förvärvades även Comfortbutiken i Uppsala.

Vi är idag ca 40 anställda och sysslar i huvudsak med VVS installationer inom service och entreprenad, värmepumps installationer samt konceptet Färdigt badrum. Verksamheten geografiskt bedrivs främst inom Tierp, Östhammar och Uppsalas kommuner. Förutom installationscenter och butiker i Tierp och Uppsala har vi även en filial i Öregrund.

Slipp avgiften - ta emot fakturorna digitalt

Vi har infört en fakturaavgift på 50 kr för pappersfakturor. Vi på Söderlunds Rör värnar om miljön och vi inför avgiften för att fler ska välja digitala fakturor från oss. 

Ange din e-post vid beställning så sänds fakturan dit.