Så här går det till

TRYGG OCH BEKVÄM BADRUMSRENOVERING

Comfort Färdigt Badrum är en helhetslösning där vi ansvarar för hela din renovering. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och du vet i förväg exakt vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt. Tryggt och Comfortabelt helt enkelt.

SÅ GÅR DET TILL

Idé
Kanske vet du redan hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Annars hjälper vår erfarna personal till med tankar och inspiration. I butiken eller hemma i ditt badrum.

Se ditt nya badrum i 3D
Ditt nya badrum ritas sedan upp i vårt 3D-program för att testa olika stilar, produkter, material och färger. Programmet gör det enkelt att se på en mängd olika lösningar.

Offert, fast pris och tidplan
Du får en detaljerad, skräddarsydd offert som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning av hela arbetet. Plus en tydlig tidplan.

Planering, installation och genomförande
Ett badrumsbygge kräver en rad olika yrkeskompetenser – elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer. Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och att det blir färdigt i tid.

Besiktning och garantier
När allt är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi checkar av det som är gjort. Du får generösa garantier på både produkter och utfört arbete. Dessutom ingår Comforts Trygghetsgaranti alltid i Comfort Färdigt Badrum.

Kontakta vår butik så berättar vi hur ett upplägg för dig kan se ut!

Klicka här för att spela klippet

Så här bygger vi ditt nya badrum - se filmen