Logotyp

Vi söker Arbetsledare VVS

Strömstads Värme & Sanitet AB är ett VVS-företag som verkar i mellersta och norra Bohuslän. Vi är idag 46 anställda och har kontor i Strömstad och Tanumshede. Vi behöver nu utöka vår personalstyrka.

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare kommer du arbeta med både tekniska frågor, anbudsfrågor och projekt- och serviceledning vilket gör dagarna varierande och utmanande. Som arbetsledare hos oss kommer du bl.a. att:

-       Driva och leda nya och befintliga uppdrag

-       Arbeta med resursplanering

-       Ha direktkontakt med kunder, samarbetspartners och myndigheter

-       Ha personalansvar för ett antal medarbetare i din arbetsgrupp

-       Ingå i företagets ledningsgrupp

Kompetenser

Du som söker denna tjänst har en utbildning med inriktning på VVS, alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Du har minst några års erfarenhet från arbets- och projektledning inom VVS-branschen och är van att driva VVS-entreprenader.

Rollen som arbetsledare ställer krav på god administrativ förmåga och det är viktigt att du är en van datoranvändare och har vana av att hantera ritningar. B-körkort krävs.

Personliga egenskaper

Som person drivs du av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar vårt långsiktiga resultat. Du är strukturerad, noggrann och tycker om ordning och reda. Vidare samarbetar du bra med andra människor men är också självgående och kan ta egna beslut som driver arbetet framåt. För att lyckas i rollen som arbetsledare är det viktigt att du har goda ledaregenskaper och bidrar till att utveckla företagets medarbetare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett företag som kännetecknas av god gemenskap och korta beslutsvägar. Vi tillämpar individuell lönesättning och naturligtvis har vi kollektivavtal.

Typ av anställning:             Heltid/tillsvidareanställd

Sista ansökningsdag:          30 juni 2019

Vid eventuella frågor kontakta Conny Andersson, tfn 0526-620 91 eller conny@comfort-stromstad.com

Ansökan sänds till             

Strömstads Värme & Sanitet AB

Conny Andersson

Box 125

452 23 Strömstad

eller till         

conny@comfort-stromstad.com