Om Lars Sundström AB

Välkommen till oss!

Vi på Lars Sundström AB kan allt inom VVS. Vi har erfarna montörer, en inspirerande butik och har funnits i Falun sedan 1951. Och vi har förmodligen den bästa utsikten av Sveriges alla VVS-installatörer.

Många kunder undrar varför vi ligger i Linghed, utanför centrala Falun. Det är innan de har besökt oss och tittat ut över Svärdsjön. Ofta kommer de tillbaka nästa gång det är dags för rörarbeten, att se över sina energikostnader eller köpa badrumssaker. Fast det har nog inte bara med utsikten att göra…

Erfarenhet, kunnande och personlig service

Detta är vår heliga treenighet. Det är den som gör att så många av våra kunder återkommer, både företag och privatpersoner.

Erfarenheten och kunnandet kommer av många år i branschen och en hunger att hänga med när det gäller nya produkter och ny VVS-teknik.

Den personliga servicen kommer av vår långa tid i Falu kommun – och att vi gillar att träffa och hjälpa människor.

Vi är tio anställda, varav sex är montörer.

Vad vi gör

Vi hjälper företag och privatpersoner med följande arbeten:

  • Utför hela entreprenader åt företag, till exempel kan vi göra alla badrum, allt rörarbete och ta fram en smart energilösning vid bostadsbyggen.
  • Hjälper dig som bygger hus med samma sak som ovan.
  • Renoverar ditt badrum.
  • Utför mindre rörarbeten och installationer.
  • Lagar läckor och löser stopp i avloppet.
  • Hjälper privatpersoner och företag att dra ned på energiåtgången.
  • Installerar värmepumpar.

Besök vår butik i Linghed

I vår butik har vi byggt upp inspirerande förslag på hur badrum kan se ut.

Vi säljer det mesta inom VVS: krokar, kranar, blandare, toalettstolar, värmepumpar, duschkabiner, badrumsmattor med mera.

Välkommen in – att titta, inspireras och få tips kostar ju inget.

Medlem i Comfort

Som medlem i Comfort köper vi in de bästa produkterna från kända varumärken till bra priser. Vi följer också Comforts kvalitets- och miljösystem.

Comfort-kedjan

Comfort är en kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 600 certifierade montörer och 65 butiker.

Vi erbjuder företag och privatpersoner helhetslösningar inom värme och vatten – allt från material och installation till service och underhåll. Vi tar ansvar från början till slut när vi anlitas.

Med gedigen erfarenhet och kunniga experter vill vi få dig att känna dig lika trygg som vi över att resultatet blir bra och till hög kvalitet.

Vi är återförsäljare av branschens bästa och största varumärken. Våra butiker är även utställningslokaler fulla av inspirerande badrumsmiljöer. Hit välkomnar vi våra kunder och deras kunder för att få idéer och uppslag.

Tack vare vår erfarenhet och vår storlek kan vi lämna generösa garantier.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!