Logotyp

Lagbasar

AB Täby Rör är i ett expansivt läge och söker nu lagbasar för både bostadsprojekt och kommersiella projekt i region Stockholm. Som lagbas har du det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Gillar du ansvar och har förmågan att driva projekt så ser vi med glädje fram emot din ansökan.

Din person/profil

Du skall ha VVS-certifikat och minst 10 års erfarenhet av VS-installationer, varav minst 5 år av att leda ett arbetslag. Som lagbas behöver du ha lätt för att samarbeta med beställare och medarbetare. Du förväntas kunna leda och fördela arbetet i ditt arbetslag samtidigt som du själv tar aktiv del i arbetet. Det är också ditt ansvar att se till att arbetet följer tidplan och att timmarna i projektet hålls. Som lagbas kommer du ha ett nära samarbete med beställarens arbetsledare och vår projektledare. Du blir delaktig i projektets ekonomi och förväntas kunna driva frågor om ersättning för extraarbeten.

Övrigt

Vi uppskattar positiva, lojala och drivande personer och för rätt person finns goda förtjänstmöjligheter.

Din ansökan mailar du till info@tabyror.se. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Stefan Landgren, 070-588 65 83.

AB Täby Rör har funnits på marknaden sedan 1948 och ingår idag i GK-koncernen. Över 60 år i branschen ger erfarenhet och en förståelse för vikten av personlig service. Vi kombinerar detta med ungdomlig entusiasm och ny kunskap om hur branschen utvecklas.