Lediga tjänster

Ternstedt Invent AB är ett starkt växande installationsföretag med filialer från Västervik i söder till Örebro i norr. Är du en nyfiken elektriker, VS montör, kyltekniker, ventilationsmontör, projektledare eller har andra kvalifikationer som vi söker. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer om hur det är att arbeta på Ternstedt Invent AB.

Vi expanderar och utökar nu personalstyrkan på flertalet orter!

Serviceelektriker/Entreprenadelektriker
Nu söker vi Serviceelektriker/Entreprenadelektriker till Västervik, Åtvidaberg, Kinda och Linköping. 

Vi söker dig som har hög servicekänsla, är engagerad och duktig på problemlösning. Du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du växer med ansvar, vill utveckla dina kunskaper och har lätt för att kommunicera.

Skicka din ansökan till rekrytering@ternstedtinvent.se

VS montörer
Vi söker VS-montörer till orterna Västervik, Åtvidaberg, Kinda och Linköping.

Som person är du ambitiös och drivs av att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder dig att vara en del i ett växande företag med kollektivavtal och högt i tak där du får vara med och påverka. Vi har en mycket god gemenskap och är måna om våra medarbetare. 

Skicka din ansökan till rekrytering@ternstedtinvent.se

Kylmontörer 
Nu behöver vi stärka upp teamet med kylmontörer till Kinda, Linköping och Åtvidaberg.

Vi söker dig som har kylcertifikat och är redo för en ny utmaning. Har du flerårig erfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande, men vi välkomnar även dig som nyligen tagit ditt kylcertifikat. B-körkort är ett krav.

Skicka din ansökan till rekrytering@ternstedtinvent.se

Plåtslagare
Vi söker plåtslagare i Kinda, Linköping och Åtvidaberg.

Som person är du driven och har en vilja att utvecklas och göra ett kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Du ska vara serviceinriktad ordningsam och pålitlig.

Skicka din ansökan till rekrytering@ternstedtinvent.se

OVK Tekniker 
Ternstedt Invent AB växer och söker nu sociala och drivna OVK Tekniker till sina team.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag men framförallt fantastiska arbetskamrater då ska du söka till Ternstedt Invent.

Skicka din ansökan till rekrytering@ternstedtinvent.se

Affärsinriktad projektledare ventilation 

Ansvar för sälj av ventilations affärer
Ansvara för nyckelkunder
Driva ventilationsprojekt
Delaktighet i bemanning
Nära samarbete med AO-chef ventilation
 

Ventilationsavdelningen på Ternstedt Invent är 100 MSEK, vi jobbar med med ventilation på alla våra orter, Linköping, Örebro, Åtvidaberg, Kisa, Rimforsa, Västervik.

Egna verkstäder i Åtvidaberg och Kisa. Vi har 3st OVK behöriga och 30 ventilationsmontörer. I den ledningsstrukturen söker vi nu en affärsinriktad Ventilationsprojektledare med placering i våra nya lokaler i Linköping som kommer stå färdiga i februari 2022.

Vi söker dig som har intresse i att göra egna affärer med kunder. Som gillar att skapa nya affärer. Att jobba med stor frihet och högt engagemang i ett företag med hög tillväxt men god ordning på både ekonomi och arbetssätt.

Vi prioriterar att vara en bra arbetsgivare för alla våra medarbetare. Mottot är att vi ska vara ”bästa arbetsgivaren” genom att odla en bra företagskultur.

Skicka din ansökan till rekrytering@ternstedtinvent.se

Serviceledare Linköping 
Ternstedt Invent forsätter att växa och kommer under våren 2022 slå upp nya dörrar i Linköping med nytt kontor. Hit söker vi nu en serviceledare med erfarenhet av VS arbeten. Du ska vara noggrann klara av att hantera många olika kunder och order, kommunikativ både internt och extern men viktigast av allt en hög servicegrad. Här finns chansen att vara med bygga upp något tillsammans med engagerade medarbetare.

Skicka din ansökan till rekrytering@ternstedtinvent.se

För samtliga tjänster
Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten.