Logotyp

Dags för stambyte eller badrumsrenovering

Vår VVS-personal utför alla förekommande VVS-arbeten både för nyproduktion och ROT-arbeten till privatpersoner, företag eller offentliga sektorn i områden runt Åtvidaberg, Rimforsa, Kisa och Västervik. Alla VVS-montörer är certifierade för Säker Vatten. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar, stambyten och övriga rörinstallationer.

Vi är medlemmar i Comfort-kedjan, allt vi säljer kan vi installera. Vi har ju verksamhetsgrenarna VVS, el, plåt, vent och kyla samt ett brett nätverk med snickare, plattsättare och golvläggare. Vid badrumsrenovering räcker det med ett samtal till oss så sköter vi all samordning och ser till att skapa en smidig byggprocess vilket sparar både tid och pengar. Dessutom ingår det alltid en 6-årig trygghetsförsäkring i de badrum vi renoverar.

Behöver vi hjälp anlitar vi ett nätverk av konsulter för att se till att allt vi gör blir tekniskt och regelmässigt korrekt. På rör- och värmepumpsidan har vi omkring 25 montörer. Vi är den seriösa leverantören på de orter vi är verksamma och erbjuder kunskap, kvalitet och trygghet.