Logotyp

Pumpanläggningar

Vattenhuset samarbetar med marknadens ledande leverantörer inom pumpanläggningar och erbjuder följande varumärken.

Grundfos SQ 3"

Dränkbara pumpar erbjudet ett brett kapacitetsområde, vilket gör det lätt att hitta en modell som passar just dinabehov.
SQ är en kompakt, 3" flerstegs centrifugalpump som kan installeras i ett borrhål som inte är större än själva pumpen. Med sin inbyggda elektroniken är SQ-pumpar mycket enkla att installera och använda. De garanterar en ständigt pålitlig vattenförsörjning.
Försedda med permanentmagnetmotorer erbjuder dessa flexibla och kompakta pumpar utmärkt verkningsgrad och ger uppfordringshöjder på upp till 200 m.
Om SQ-pumpen är ansluten till Grundfos CU 301 styrenhet, kan den aktivera skapandet av en vattenförsörjning med konstant tryck.

 

Debe Subdrive Smart 

 

Debe Subdrive Smart är en modern och värdefull pumpanläggning. En och samma pump täcker borrdjup mellan20-150 m, vilket håller ned era lager och gör arbetet smidigare och enklare.

Efter installationen kommer belöningen för er slutkund, Subdrive Smart genererar en reducerad energiförbrukning på 39 % samtidigt som den ökar komforten i hushållet.

Glöm stora hydroforer och tryckkärl, med Debe Subdrive Smart är det möjligt att installera din anläggning i de mest trånga utrymmen.

Gårdspumpen

Den klassiska gårdspumpen nr. 12 har tillverkats sedan 1917 av M Lundgrens Gjuteri AB i Halmstad, och var en avgjuteriets allra första produkter. Varje pump tillverkas på i princip samma sätt i dag. gjuteritekniken har förbättrats under åren, men fortfarande hand målas dekoren på varje pump. Många fritidshusägares enda möjlighet att få tillgång till friskt vatten är att installera gårdspump nr. 12. Saknas dessutom elström i fritidshuset finns inget bättre alternativ för vattenförsörjningen. Gårdspump nr. 12 Gårdspump nr. 12 kan användas till ett djup av ca. 7 meter. Cylindern är placerad 1,2 meter under fotplattan, vilket som regel räcker för att cylindern inte ska frysa vintertid. På beställning kan cylindern monteras på upp till 2 meters djup. Cylindern har en rörgänga DN 40 undertill där galvaniserade rör med samma dimension kan skarvas i för att sugledningen ska nå erfoderligt djup. På beställning kan 12:an levereras med stigrör i dimension DN 32.

 
Pumpar
Beulco Armatur har lång erfarenhet av pumpar. Vi erbjuder pumpar i olika storlekar och effektklasser. I sortimentet finner du allt ifrån jetpumpar till moderna energiklassade cirkulationspumpar. Med våra pumpar och tillbehör kan du vara säker på att din anläggning kommer att fungera bekymmersfritt i många år.Kontakta vår tekniska support om du behöver hjälp med att välja rätt pump.
Tryckkärl
Beulco Armatur kan tryckkärl. Vi erbjuder ett brett sortiment av expansionskärl, hydropresser och trycktankar i storlekar från 2 till 800 liter. Det breda kringsortimentet innefattar även tryckhållningssystem, säkerhetsventiler och vattenståndsställ. Kontakta vår tekniska support om du behöver hjälp med att välja rätt kärl.