Logotyp

Dalarnas största VVS-butik

Välkommen till vår välsorterade butik, vi har allt för ditt badrum, från kakel och badrumsmöbler till de minsta detaljerna som sätter pricken över I i just ditt badrum. Vi har också ett stort utbud av reservdelar till såväl blandare som pumpar mm.

Vi kan installera allt vi säljer

Självklart kan vi installera allt som vi säljer. Och med generösa garantier på såväl produkter som utfört arbete kan vi försäkra dig om att du alltid är i trygga händer. Installerat och klart innebär att du får ett fast pris av oss för byte och installation av produkter. Priset inkluderar utöver installation även bortforsling av den gamla varan.

Se om ditt hus

 Har du koll på hur mycket du kan spara genom att byta ut gamla energitjuvar mot miljösmarta produktval? Eller hur mycket du kan spara genom att byta element, installera en ny värmepump samt vara noga med service och underhåll?


Comfort-kollen är vår rådgivningstjänst där vi gör ett hembesök och går igenom allt som rör vatten, värme och energi i ditt hus. Det kan du spara mycket pengar på.

Efter kontrollen får du en checklista med tre alternativ där den viktigaste punkten betyder åtgärda nu. Det kan innebära allt från att laga ett vattenlås till att byta cirkulationspump för värme. Vid behov får du även rekommendationer om nya produkter samt offert och tidplan.

BOKA HÄR

 

Besök gärna våra sociala medier för exklusiva erbjudanden och kampanjer!

 

 

Avvikande Öppetider 2019

1 Januari - Stängt

Skärtorsdag - 09.30-15

Långfredag - Stängt

Påskafton - Stängt

Annandag påsk- Stängt

Valborgmässoafton - 09.30-15

29 Maj - 09.30-15

30 maj - Stängt

Nationaldagen - Stängt

20 Juni - 09.30-15

Midsommarafton - Stängt

Midsommardagen - Stängt

1 November - 09.30-15

Alla Helgonsdag - Stängt

23 December - 09.30-15

Julafton - Stängt

Juldagen Stängt

Annandag Jul - Stängt

30 December - 09.30-15

Nyårsafton - Stängt