Comfort Färdigt Badrum

Vad är ett färdigt badrum för dig? Välj rätt checklista! Comfort Färdigt Badrum är en helhetslösning där vi ansvarar för hela din renovering. Du får en kontaktperson som samordnar allt. Certifierade montörer gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Och du vet i förväg vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det beräknas vara färdigt. Tryggt och Comfortabelt helt enkelt.

Så här går det till

1. Idé
Du har säkert redan en tanke om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Eller så börjar du på ett blankt blad. Oavsett vilket så kan Comfort hjälpa dig. Mät gärna upp ditt badrum. På så sätt blir det lättare för oss att göra en första skiss. Kom sedan in till oss i butiken och låt dig inspireras av våra badrumsmiljöer och träffa vår kunniga personal.

2. Se ditt nya badrum i 3D
När tankar och idéer börjar ta form ritar vi upp ditt nya badrum i vårt 3D-ritprogram. I programmet kan vi laborera fritt med produkter, material och färger tills du känner dig helt nöjd med resultatet. På det här stadiet går det snabbt och lätt att göra förändringar och prova olika lösningar!

3. Offert, fast pris och en uppskattad tidsåtgång
När du är färdig med planeringen av hur ditt badrum ska se ut, får du en detaljerad offert på hela genomförandet från start till mål, innehållande produkter, rivning, installation och inte minst samordning av hela arbetet. Självklart får du dessutom en uppskattad tidsåtgång för projektet.

4. Projektledare som ansvarar för planering, installation och genomförande
Att bygga badrum kräver många olika kompetenser – elektriker, snickare, målare, kakelsättare och rörmontörer. Att samordna dessa är ingen lätt uppgift men din projektledare på Comfort ser till så att arbetet görs på rätt sätt, i rätt ordning och inom en rimlig tidsplan.

5. Slutkontroll
När ditt nya badrum är klart bokar vi ett slutkontrollsmöte där vi tillsammans går igenom och checkar av allt som är gjort. Du får en pärm fylld med viktigt information om hur du sköter ditt nya badrum på bästa sätt, dokumentation och garantier. Dessutom ingår Comforts Trygghetsgaranti alltid i Comfort Färdigt Badrum.