Logotyp

Om oss

Wiiks Rör AB

Vi är experter på att renovera badrum, installera värmepumpar och se över hur du kan spara energi och pengar.Man blir det efter nästan 50 år i branschen.

Eiler Wiik startade Wiiks Rör 1963. Idag driver döttrarna Lena och Lisa Wiik företaget, tillsammans med sju anställda VVS-specialister. Som familjeföretag värdesätter vi den personliga kontakten med våra kunder, oavsett om det är en privatperson eller ett företag.

BADRUM
 

Ska du renovera badrum hjälper vi dig med allt, från idé till installation. Priset och tidplanen är fast och garantierna generösa. Läs mer genom att klicka på Färdigt Badrum i menyn till höger eller hör av dig till oss.

VÅR INSPIRERANDE BUTIK


Kika in hos oss så kan du kolla in ett 20-tal tänkbara utseenden på ditt badrum. Det brukar ge en hel del idéer och uppslag. Självklart kan du också titta på olika kakel.

VÄRMEPUMP


Du ska känna dig trygg på alla sätt och vis med en så pass stor installation som en värmepump innebär. Vi har installerat över 2 500 värmepumpar under de 20 år vi haft värmepumpar som en del av verksamheten. Vi säljer Thermia.

Vi har så kallat kylcertifikat, vilket innebär att vi kan ge service på hela värmepumpen.
I de flesta fall lämnar vi ett fast pris på borrningen och arbetet.

ENERGIBESPARING

Genom konceptet Comfort Energibesparing kan vi hjälpa dig spara energi och pengar. Vi börjar med att kartlägga er nuvarande energianvändning och energiform.

Sedan presenterar vi förslag till förbättringar, som vi naturligtvis kan hjälpa dig att genomföra. Läs mer under Energioptimering i menyn till höger eller hör av dig till oss.

MEDLEM I COMFORT – DET ÄR BRA FÖR DIG


Vi gick med i Comfort när kedjan startade 1972. Idag är vi cirka 130 medlemsföretag.
 Du får fördelar tack vare vårt Comfort-medlemskap. Vi kan hålla nere priser och kan köpa in de bästa varumärkena.