Om Wiiks Rör AB

Vi är experter på att renovera badrum, installera värmepumpar och se över hur du kan spara energi och pengar. Man blir det efter nästan 50 år i branschen!

Eiler Wiik startade Wiiks Rör 1963. Idag driver döttrarna Lena och Lisa Wiik företaget, tillsammans med sju anställda VVS-specialister. Som familjeföretag värdesätter vi den personliga kontakten med våra kunder, oavsett om det är en privatperson eller ett företag.

BADRUMSRENOVERING 

Ska du renovera badrum hjälper vi dig med allt, från idé till installation. Priset och tidplanen är fast och garantierna generösa. Läs mer om Comfort Färdigt Badrum i menyn till vänster genom att klicka på Tjänster eller hör av dig till oss.

VÅR INSPIRERANDE BUTIK

Kika in hos oss så kan du kolla in ett 20-tal tänkbara utseenden på ditt badrum. Det brukar ge en hel del idéer och uppslag. Självklart kan du också titta på olika kakel.

VÄRMEPUMP

Du ska känna dig trygg på alla sätt och vis med en så pass stor installation som en värmepump innebär. Vi har installerat över 2 500 värmepumpar under de 20 år vi haft värmepumpar som en del av verksamheten. Vi säljer Thermia.

Vi har så kallat kylcertifikat, vilket innebär att vi kan ge service på hela värmepumpen. I de flesta fall lämnar vi ett fast pris på borrningen och arbetet.

MEDLEM I COMFORT – DET ÄR BRA FÖR DIG

Vi gick med i Comfort när kedjan startade 1972. Idag är vi cirka 130 medlemsföretag. Du får fördelar tack vare vårt Comfort-medlemskap. Vi kan hålla nere priser och kan köpa in de bästa varumärkena.